Snart är våren här!

Oh va skönt! Nu börjar solen titta fram och allting börja grönska. Pratade med min man idag frågade om det är dags att fylla pooler Malmö så att familjen och alla våra barn kan ta sig ett dopp när de vill.

Jag älskar pooler och speciellt vår pool, den är så där perfekt i storlek och har ett bra djup. Jag gillar också att den är i ljusblå klinker. Det känns nästan som att man badar i medelhavet.

Våra grannar är också sugna på att skaffa en pool, så det funderar på att köpa en likadan fast i lite mörkare blå och det blir ju kul om det skulle bli så, då kan vi ju bada där också. Bara inte barnen slutar bada i vår pool, det skulle kännas tråkigt.

Vi har också funderat att köpa ett orangeri där vi kan odla apelsiner, för vi älskar verkligen nypressade apelsiner till frukost, lunch och middag. Det är nyttigt har jag hört, speciellt till blodpudding. Blodpudding gillar iofs inte våra barn, men jag och min älskar blodpudding, så barnen får gott äta ändå!

Nu kommer väl grannarna bygga ett orangeri dem också, men i så fall hoppas jag de odlar citroner för det är ju också gott. Då kan vi har fest med en massa syrliga drinkar och musik. Whiskey Sour är en favoritdrink. Den är sådär härligt syrlig med en touch av sötma. En klassiker i vårt hem.

Ja, då var våren helt enkelt. Min man fyller poolen och jag har börjat byggt orangeriet. Det ska bli så roligt när det är klart. Nu har man verkligen något att se fram emot. Tänker att jag ska bjuda hit alla våra vänner på fest snart. Då kommer det gå åt Whiskey Sours i poolen det kan jag lova er. Ha en trevlig vår!

Publicerat den
Kategoriserat som bloggen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *