Dags för nytt gym och jag är delägare!

Äntligen kan jag presentera en stor träningsnyhet och det är att vi kommer att öppna ett nytt gym här i staden och jag kommer att vara en av delägarna! Vilka dom andra är får ni veta när vi släpper nyheten till media men jag har fått klartecken med att gå ut med att jag är en del av den här satsningen och det ska bli väldigt häftigt.

Gymmet kommer att heta Bright Star Gym & Fitness och namnet har vi valt eftersom vår målsättning är att alla ska lysa klart som stjärnor när de har börjat träna hos oss. Som ni märker så la vi till Fitness i namnet eftersom vi kommer att erbjuda mer än ett traditionellt gym.

Vi kommer ha massor av bra maskiner och sådant som hör hemma på ett klassiskt gym och givetvis också fria vikter. Dessutom kommer vi ha stora öppna ytor där vi kommer att erbjuda en massa annat, bland annat lektioner i kickboxning och yoga.

Mer information om exakt vilka klasser vi kommer att erbjuda och vilka jag kommer att hålla i kommer när vi släpper mer info om vårt nya gym. I anslutning till gymmet kommer vi också att bygga en padelhall som kommer att ha fyra banor som man kan hyra.

Padelhallen kommer att drivas separat men alla som är medlemmar på gymmet kommer att kunna spela padel där till ett rabatterat pris.

Vi kommer att påbörja vår byggnation av både gymmet och padelhallen inom kort i samarbete med ett företag som vi hyrt in som står för en stor del av själva byggnationen.

Detta kommer att bli ett oerhört spännande projekt och jag är väldigt taggat på att komma igång med detta. Vi hoppas att ni är många som vill prova på och komma och träna hos oss och ta del av allt som vi har att erbjuda. Det kommer att finnas massor och gymmet passar alla åldrar och alla typer av nivåer!

Publicerat den
Kategoriserat som bloggen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *