Dags att skaffa husbil

Hej alla glada!

Nu är det dags att ta min träning till nästa nivå och detta kommer jag självklart att göra i min vlogg som jag hoppas att ni alla följer. Jag och mitt team har börjat titta på husbilar eftersom det vore perfekt för oss att kunna åka runt i Europa och testa olika gym och träningsställen och sen kunna spela in videos direkt på plats. Med en husbil får man ju friheten att parkera sitt boende precis vad man vill och detta skulle passa väldigt bra in i vloggen.

Ni som har hängt med länge vet att jag tycker väldigt mycket om yoga också. Nu har det tyvärr inte blivit mycket yoga alls på den sista tiden eftersom det har varit så mycket annat men de tär verkligen något som jag vill börja med igen och det kommer jag att kunna göra på ett helt annat sätt när vi har skaffat en husbil. Jag menar, tänk vad härligt att kunna vakna upp en morgonen och kliva ur husbilen på ett berg i alperna eller på stranden i Spanien och sen göra morgonyoga direkt utanför husbilen.

Ni som tycker om vloggen kan förvänta er yoga i massor av fina miljöer och med detta vill jag inspirera er till att ta ert välbefinnande på allvar och verkligen investera i sig själv. Att göra yoga varje dag även om det bara är i fem minuter är ett bra sätt att verkligen fokusera på sig själv och stänga ute omvärlden och all stress som finns där.

Jag kan avslöja att jag redan har hittat en husbil som är min favorit eftersom den är så fint designad och invändigt är den rena drömmen. Den är faktiskt begagnad men håller toppskick så jag har lagt ett bud redan. Vi får verkligen hålla tummarna för att jag får köpa den husbilen för då kommer vi att ge oss ut på äventyr direkt.

Publicerat den
Kategoriserat som bloggen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *