En härlig dag i Örebro

Hej alla glada läsare!

Idag ska jag skriva lite roliga saker här på bloggen och det handlar nämligen om en utflykt till Örebro som jag och Jossan gjorde förra helgen. Vi bestämde oss för att boka hotell en natt i Örebro för att få både lördag och söndag på oss att utforska staden och det var väldigt trevligt.

Vi bestämde oss för att utforska staden på cykel och hyrde el cyklar Örebro och cyklade sedan runt i hela stadens centrum. Vi tog också en längre avstickare eftersom Jossan ville se Svampen. Jag visste inte riktigt vad det var men tyckte att det lät coolt. Det visade sig vara ett gammalt vattentorn som ser ut som en svamp.

Jossan ville ta bilder till sin Insta där men jag tyckte att det var rätt ovärt faktiskt. Så jag nöjde mig med att hjälpa Jossan att fota sig själv framför Svampen och sedan cyklade vi vidare.

Ett ställe som jag tyckte var mycket trevligare vad Wadköping. Det är en del av staden som ser väldigt gammeldags ut och det är coolt att gå runt på de små mysiga gatorna och besöka de små mysiga butikerna i området. Vi cyklade dit och började med att köpa varsin glass. Sedan strosade vi runt en stund i området.

Efter Wadköping begav vi oss in mot de centrala delarna av Örebro. På vägen in mötte vi många fotbollsfans som var på väg till arenan där det visst var match. Det var häftig stämning när de sjöng tillsammans och viftade med sina svartvita halsdukar.

Vi cyklade in mot Stortorget, som jag tror det heter, och hittade en trevlig uteservering där. Vi parkerade cyklarna i ett cykelställ och slog oss ner och beställde varsin god drink.

Vi blev båda på festhumör så efter drinken cyklade vi tillbaka till hotellet med våra cyklar och svidade om för fest. Sedan gick vi ut på klubb i Örebro vilket var mycket trevligt.

Publicerat den
Kategoriserat som bloggen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *