Badrummet blev helt underbart!

Hej alla underbara!

Jag har som ni kanske sett på Insta och FB nyligen genomfört en stor renovering av mitt badrum själv. Det har varit en spännande, men också utmanande process, men nu är jag så stolt och nöjd över resultatet.

Mitt badrum var ganska gammalt och behövde verkligen en uppfräschning. Jag beslöt mig för att göra jobbet själv eftersom jag tyckte att det skulle vara en bra utmaning och dessutom skulle jag kunna spara lite pengar på det.

Jag började med att riva ut det gamla badkaret och duschen, samt att ta bort de gamla kakelplattorna och väggarna. Det var inte den lättaste processen, men jag fick hjälp av mina vänner och tillsammans klarade vi det.

När allt gamla var borta kunde jag börja lägga in de nya väggarna och kakelplattorna. Jag valde en ljus och fräsch färgschema och jag är så nöjd med resultatet.

En av de största förbättringarna i mitt nya badrum är det nya badkaret jag har installerat. Det är ett modernt, stort badkar här med en inbyggd massagedusch. Det är så skönt att kunna slappna av i det efter en lång dag på jobbet.

Jag är så tacksam över att ha kunnat renovera mitt badrum själv och jag är så glad över det nya, fräscha resultatet. Det känns verkligen som att jag har fått ett nytt hem.

Jag har verkligen njutit av mitt nya, fräscha badrum de senaste veckorna, men nu har jag redan börjat titta på nästa renoveringsprojekt i mitt hem – tvättstugan.

Tvättstugan är verkligen ett mycket användbart rum i mitt hem, men det är ganska gammalt och behöver verkligen en uppfräschning. Dessutom har min gamla tvättmaskin och torktumlare börjat bli ganska trötta, så jag har beslutat att installera nya, moderna maskiner.

Jag har redan börjat undersöka olika alternativ och jag tror att jag har hittat den perfekta tvättmaskinen och torktumlaren för mig. De har massor av olika program och funktioner, så jag kan vara säker på att jag kan tvätta och torka alla mina kläder på bästa sätt.

Wish me luck!

Publicerat den
Kategoriserat som bloggen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *