En vecka i sorg

Jag ska erkänna att jag var rätt trött efter portfolio-redovisningen och jag tänkte att det skulle bli lite skönt att ta lite vila. Istället hoppar vi rakt in i nästa projekt som är ett reseprojekt och jag började dessutom veckan med ett oerhört tragiskt besked. Det är inte min historia att berätta men veckan har fyllts av ångest, rädsla och tårar tillsammans med tacksamhet och kärlek. Jag och mina nära mår bra, men i mitt hjärta sätter detta spår för en bra tid framöver.

Det är inte min sorg som är störst men sånt här sätter alltid spår. Och det var precis allt jag inte behövde, att sätta spinn på mina tankar när jag mest av allt behövde vila. Så jag har sprungit och cyklat med ångest i hjärtat. Hoppat på stenar nära vattnet och tittat länge på sjön. Ätit glass. Sett till att röra på mig samtidigt som sorgen har landat i kroppen. Jag har servat mina cyklar för att se till att jag kan göra det som jag gillar mest just nu på bästa sätt. Jag har skrattat, skämtat och varit tacksam. Jag försöker tänka att jag ska göra varje dag betydelsefull i mitt liv och en stund framöver ska jag titta mot himlen med ett leende på läpparna. FullSizeRender-3Bildcred: @chipslegs

4 thoughts on “En vecka i sorg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *