Min portfolio

Äntligen är min portfolio klar! Jag vill inte veta hur många timmar jag har lagt på den här senaste veckorna… flera flera fotograferingar och ändlöst med tid framför datorn för urval och redigering. Jag har sållat bort och gjort om. Till sist var jag tvungen att bestämma mig. Här fick det vara nog för nu. Good enough! Idag har vi haft det redovisning av våra portfolion. På bordet la jag en tjock A3-pärm i skinn med 25 bilder i. 25 bilder som ska representera mig som fotograf och det jag vill fotografera. Som ska hänga ihop i färg och i redigering.

Här är min portfolio till er. Min webbplats fotografannajansson.se är också uppdaterad.
Tänk er nedanstående bilder i  uppslag. annajansson-portfolio-1 annajansson-portfolio-2 annajansson-portfolio-3 annajansson-portfolio-4 annajansson-portfolio-5 annajansson-portfolio-6 annajansson-portfolio-7 annajansson-portfolio-8 annajansson-portfolio-9 annajansson-portfolio-10 annajansson-portfolio-11 annajansson-portfolio-12 annajansson-portfolio-13 annajansson-portfolio-14 annajansson-portfolio-15 annajansson-portfolio-16

5 thoughts on “Min portfolio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *