Fotograf Anna Jansson

Det är med största glädje jag äntligen har fått klar en hemsida för min fotografiska del av livet. Med en portfolio, en liten liten shop och en ny kontaktmail. Jag har slitigt, läst kod och frågat mina wordpress-experter men äntligen är Fotograf Anna Jansson klar. Det är lite småpill kvar, saker jag skulle vilja förbättra men det finns en hemsida för mina foton och det är huvudsaken. Sidan finns också att hitta som en liten meny här uppe.

Just nu säljer jag också prints från mitt projekt på Örö på webbsidan under menyn shop. Det är 10 bilder som är till salu i storleken 30x40cm. Jag måste säga att det är en fantastisk känsla när det plingar till i telefonen på grund av människor som vill köpa det jag har fotograferat.
fotograf anna janssonJag gör gärna stora eller små fotouppdrag för företag eller privatpersoner. Om min stil passar dig och din idé så hör gärna av dig på kontakt@fotografannajansson.se.

3 thoughts on “Fotograf Anna Jansson

  1. Anna Hall says:

    Hej!

    Jag sökte på hål i kolfiberram och ett inlägg du skrev i maj 2014 dök upp. Jag har fått exakt samma problem och av samma anledning. Nu undrar jag mest hur det gick för din cykel. Gick det att reparera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *