Ny termin och ny vecka

Det är så sjukt vad tiden går fort. Nu går vi in i sista terminen på Fotoskolan! En termin fylld med projekt. Det är skräckblandad förtjusning över att få göra lite längre projekt framöver. Först ut blir en bok med start redan om 2 veckor.

En ny vecka innebär också nya roliga grejer att ta tag i. Ett par redovisningar ska förberedas, ett par prints som ska ut och en faktura som ska skickas iväg. Dessutom ska vi försöka rulla igång bollen ”träning” ordentligt. Jag har  faktiskt fått till ett par bra träningsdagar under jullovet.
nystart

4 thoughts on “Ny termin och ny vecka

 1. Jeanna says:

  Hej! Jag hittade din blogg när jag googlade på ”fotoskolan jönköping” och jag undrar om det är okej om jag frågar en grej om första terminen på skolan? Det är nämligen så att jag planerar att söka till utbildningen i höst, och det känns som om det är en massa jag vill ta reda på.

  – Hur ofta är man i skolan under första terminen? Jag bor i en annan stad och behöver avgöra om jag ska pendla eller hitta ett tillfälligt boende i jönköping.

  Tack tack tack!

  • Anna says:

   Självklart får du fråga på! Det kanske är enklare om du skickar mig ett mail så ska jag svara på allt. annamjansson86 (@) gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *