Jag lever!

Jag är på Örö sen i onsdags och har det himla bra. Det är lite kallt, ganska ruggigt men det blir himla bra på bild. Jag känner hur kroppen har slappnat av, hur jag kan stanna upp och bara carpa skiten ur tillfället.

Men jag har lite lätt prestationsångest över om det bilder jag har tagit är bra och om de går att sätta ihop i ett sammanhang… Då är det bra att bara stå i blåsten en stund och tänka att allt löser sig. Precis så gjorde jag i morse, även om det var svinkallt. Sen gick jag hem och somnade om en stund till. Det är livskvalitet på hög nivå!
oro-dimmaoro-blast

6 thoughts on “Jag lever!

 1. Ingrid says:

  Allt som betyder något är att du är nöjd. Och urvalsprocesser är sanslöst intressant och väldigt lärorikt. Det hjälper en till kommande projekt.

  • Anna says:

   Eller hur 😉 Det har ju gått att följa via instagram eller snapchat också. Men jag kommer nog skriva mer i veckan och om vi har tur så kommer det en vlog 😛

 2. A-mamman says:

  Shit vad coolt! Att åka långt ut i havet helt själv. Berätta gärna mer om t ex det finns boenden på ön, om du är det minsta mörkrädd, hur du hittade huset etc. Och gärna många bilder! Även vardagliga för bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *