Jag ber dig om hjälp

Hej Bullen och alla ni som läser här. Jag ska erkänna en sak… Det går lite  trögt just nu, det här med bloggandet. Just senaste veckan har det kanske sina förklarliga skäl men även innan det var det inget höjdare på inspirationskontot.

Jag tror att en faktor är att jag inte tränar så mycket just nu och att det inte känns så kul att driva en ”träningsblogg” utan träning. Och träningen vill jag ju få fart på igen så det kommer ju skrivas lite om det framöver. Jag har senaste tiden blandat in lite foto, lite vardag och lite äventyr och det känns bra, mer som jag just nu. Men självklart handlar det om en annan tid just nu, förr kunde jag blogga på bussen till jobbet och nu går jag rakt över gatan för att komma till skolan. Ursäkter och prioriteringar förstås, men nu vill jag blogga lite igen och saknar lite inspiration.

Jag fattar att inspirationen inte kommer i cykler, att jag inte kan vänta in den. Så jag tänkte att jag kanske kunde be dig om lite hjälp för att kicka igång inspirationen igen. Vad vill du läsa om? Vill du önska en rubrik? inget ämnen är för stort eller för litet.
jag-5 tulpan

10 thoughts on “Jag ber dig om hjälp

  1. Helena Enqvist says:

    jag vill också se mer bilder och gärna lite tips för bildredigering, för det är du grym på! Träningsväg kan du väl nörda ned dig lite i ditt cyklande. Hur kom det sig att du började, din favvorunda, etc etc.

  2. Katja says:

    Jag är en listsucker och uppmanar dig att göra en ”Annas ABC”-lista, står A för Anna eller? 😉 Kram och snart kommer du ur svackan!

  3. Sofia says:

    Jag utmanade dig i en träningslista på min hemsida, det kanske kan inspirera och motivera? Men tillåt dig själv att vila efter det som varit. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *