10 träningsfavoriter

Jag tänkte att vi kickstarta igång den här träningsåterkomsten med en lista som jag har fått passad från Cykla med Sofia.
Craft pure printFavoriten i hörlurarna – oj, lyssnar nästan aldrig på något speciellt när jag tränar utan sätter på en spellista från Spotify. Men ett tips är Yoga girls spellistor för yogapasset.

Favoritövning i gymmet – jag gör nästan alltid liggande benlyft i slutet av ett pass. Den kråmar alltid ut det sista ur mina magmuskler.

Favoritdryck under träning – Vatten, alla dagar. Gärna iskallt. Mina flaskor från Klean Kanteen är bra på att hålla vattnet kallt.

Favoritpass på gymmet – Om vi är två så gärna någon form av cirkelträning. Just nu kör jag ett par från Lofsans löpbok som går att göra hemma också.

Favoritfärg på träningskläderna – får man säga svart? Jag inser att det också finns en hel del blått och lila i träningsgarderoben.

Favorit pre workout – VIntertit går jag alltid till gymmet i mina curlingkängor. Så det får väl vara någon form av pre work för mig.

Favorit post workout – gärna en smoothie eller ett par knäckebröd med ost på.

Favorit stretchövning – Erkänner att jag är dålig på sånt här. Men en favorit som jag tycker är skön är Duvan som Anna beskriver här.

Favorit träningsredskap – av saker man kan ta med sig står min TRX högt. Av saker på gymmet så säger jag skivstången.

Favoritgym – Jag är Friskis JKPG trogen sen 2008 och tänker inte byta i första taget. IMG_3345.JPG

3 thoughts on “10 träningsfavoriter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *