En annan typ av utveckling

Jag är sugen på att fota men har ingen direkt fotoidé och jag är sugen på att redigera men eftersom att jag inte har något att fota så har jag heller inte så mycket att redigera. Verkligen dagens i-landsproblem! Så idag när jag fick lite tid över så satte jag mig och redigerade OM lite bilder som jag tog tidigare i höstas. Med lite nya ögon så fick de lite annan touch.
anneliex3Ordningen på bildserien är original, några av mina första redigerade bilder i Photoshop och dagens. esterx3-litenJag ser redan grejer med dagens redigering som går att göra om. Learning by doing! Men det är framförallt skoj att se att det blir bättre, och framförallt lättare i djungeln av kortkommandon, justeringspenslar och övertoningskartor

2 thoughts on “En annan typ av utveckling

  1. Katta - Bucketlife says:

    Älskar att pilla och lära mig och utvecklas! Men baksidan är ju att man vill gå tillbaks hela tiden och fixa om, haha.

    Ser fram emot att få se och ta del av allt ni lär er – skulle verkligen vilja sitta i några dagar med någon som är sådär grymt erfaren i photoshop. Fånga de där bra knepen liksom. Det tar så lång tid när man utforskar själv!
    Härlig utveckling förresten, det syns verkligen!

  2. Katja says:

    Åh så tråkigt att jag missade dig i Stockholm :( Men hade verkligen knappt nån timme över när jag var där (dvs. ett par ggr mitt på dan i jobbärenden, och då inte ens i stan). Följer din fotoresa med spänning dock :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *