Best nine

Varje år runt nyår dyker det upp kollage på Instagram av årets mest likeade bilder. Jag väljer att se bilderna som en snabb sammanfattning av mitt 2016. Häng med så går vi igenom bilderna en i taget. annamjansson

1, Det snöade kaos i Stockholm, all trafik stod still och jag fångade den här bilden mellan St Eriksplan och Karolinska sjukhuset. Dessutom var jag glad att jag i sista stund hade packat ner vinterskorna i praktikpackningen.
2, Revanschen på Wåffelcrossbanan någon gång tidigt i höstas. Jag tyckte att det var svinkul att cykla och hade en riktigt fin dag på crossen.
3, När jag lite huxflux körde ett triathlon på Visingsö. 3 km kaossimning, 60 kilometer cykling och 4,5 kilometer löpning.
4, Rapha 12 hills 2016 blev en slitig historia. Jag körde ihop med grymma Cykelkatten i år och jag tycker vi kompletterade varandra fint, en av oss var stark och den andra kunde kartan.
5, Random cykling under sjukskrivningen i våras. Tror faktiskt jag hade varit i Strömsberg. Bilden är iallafall tagen utanför Spira.
6, Luciawåfflan och årets julkort med Tommy, mig och Mats. Återigen skoj att cykla men vad har hänt med formen?
7, Jag var med i tidningen Cykla och berättade mer om vad jag tyckte om yoga för cyklister. Jag har faktiskt varit i tryckt press två gånger under året, den andra gången med ett reportage från Etape du tour.
8, Jag hade köpt nya snyggtights och en ny kamera som kan styras via app. Jag lekte av mig lite i en John Bauer-skog och den här bilden är ett resultat av det.
9, Varma och soliga dagar på Huskvarna berget under Euro MTB. Jag fick det fina förtroendet att sköta Instagram och sprang runt med kamera och telefon i högsta hugg hela dagarna. Här finns alla inlägg jag har skrivit under taggen euromtb. 

Här kan du se 2015 och här 2014 i instagramsammanfattningar. 

One thought on “Best nine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *