10 bilder från idag

Min första lediga dag innebar en hel del fix och skoj och en del kaffe. Häng med så får ni se vad jag hittade på, för jag släpade med kameran hela dagen. 

Rise and shine och mot ett frukostevent. Mitt hår är nyklippt och har fortfarande spår av lockarna som frisören gjorde._mg_7421Science Park hade nämligen bjudit in till Starta eget-frukost och en peppande föreläsning med Tina Gardestrand.
_mg_7430 Sen styrde jag bilen mot Vista kulle och möttes av en motljusdröm bland äppelraderna. _mg_7444-2 Jag drack kaffe och fikade lite med Ingo samtidigt som vi pratade lite framtid tillsammans. _mg_7449-2Efteråt  hamnade jag på Södergårdsskolan och hade kramkalas med gamla kollegor och elever. Klockan blev sent och jag lunchade på McD.
_mg_7451Jag svängde förbi Öster cykel på en kaffe och för att låna en kabel av Fernando. _mg_7452 Jag kom hem samtidigt som solen hade gått ner och bestämde mig för en powernap. Vaknade 90 minuter senare. Klart en fördel med att ha lov. _mg_7459Jag och S körde en catch up på dagen och sen fick jag en yogatimme medan han gick ut en sväng.
_mg_7473Jag lyxade på min absolut lataste måltid men det är en  life safer. Äggröra. Idag med lite purjolök och chiliflakes.
_mg_7508 Nu har jag krypit upp i soffan, redigerat dagens bilder och skriver det här. Jag ska packa iordning lite inför imorgon och ta en dusch innan det är läggdags. _mg_7502

4 thoughts on “10 bilder från idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *