Sista dagarna på praktiken

Igår landade jag hemma i Jönköping igen efter 3 helt fantastiska och smått galna veckor i Stockholm. Det har varit så himla lärorikt på flera plan att få följa ett proffs bakom kameran. Även om jag inte har fotat så mycket själv så har jag sugit in massa tips och trix. Nu vill jag bara sätta fart och fota ännu mera.

De sista dagarna hade vi lite mindre jobb, vilken var tur eftersom att jag blev tokförkyld. Det gav mig friheten att latja lite själv i studion och jag ägnade två dagar åt att bygga julstilleben på olika sätt. Det var mycket pepparkakor, kristyr och kaffe. En och annan lussekatt fick också ställa upp på bild innan de hamnade i min mage.
julgiflussekattNu blir det ett par veckor till i skolan innan vi tar ett tidigt jullov. Lyxigt men välförtjänt!

5 thoughts on “Sista dagarna på praktiken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *