Matfotografering

Under de kommande  tre veckorna gör jag praktik hos en mat- och inredningsfotograf i Stockholm. Mina två första dagar har varit helt underbara. Vi har lärt känna varandra genom att gå på Fotografiskas utställningar och fotat en helt fantastisk villa ute i Bromma.

En av anledningarna till att jag ville vara hos en matfotograf var för att bli bättre på alla detaljer kring fotograferingen. Tillbehören och känslan som tillför något till bilden. Jag har ju fotat lite mat tidigare, mest här för bloggen och jag har blivit bättre på det även om det finns en bit kvar. Igår hade jag med mig lite bilder som jag fotat tidigare för att visa Helén. Det var lite pirrigt men jag fick fina ord och redan såhär kort in i utbildningen kan jag redan se grejer som skulle kunna vara bättre eller annorlunda. Det är väl det som är utveckling?
granata%cc%88pple12082016-img_9811-kopia
matfoto
Imorgon ska vi fota delar av en kokbok. Ni förstår säkert hur pepp jag är!?

2 thoughts on “Matfotografering

  1. Janne Paananen says:

    Tycker du är så fantastiskt grym som följer din dröm och vågar leva! Och sjukt kul att få vara med och fota en kokbok :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *