”Det snöar ju aldrig i Stockholm”

Det är lite svårt att packa för tre veckor. Vad behövs och vad behövs inte? Lite utav allt kändes det som när jag packade inför Stockholm. Lite jobbkläder, något finplagg, lite träningskläder för både ute och inne. Lite för kallt väder och något för lite varmare. Bland annat så stod jag länge och höll i mina vinterskor och funderade på om de verkligen behövdes. Det snöar ju aldrig i Stockholm, det vet ju alla!

Och nu vet ju säkert också alla att det har varit snökaos i Stockholm. Så mycket snö som kom på ett dygn har huvudstaden inte haft sen de började mäta snömängden i början på 1900-talet. Och jag har varit väldigt glad över att jag petade i de där vinterskorna i väskan det sista jag gjorde.

Snön lamslog staden samtidigt som nyheten om Trump slog ner och det var rätt dyster stämning igår morse när bussarna slutade gå. På väg hem gick människorna tillsammans mot sina hem på ganska öde gator. Rätt häftigt ändå hur snön lamslog hela Stockholm. Hur folk gjorde allt i sin makt för att komma till jobbet. De blev både arga, mer stressade och handlingskraftiga som han på skidor på Nybrogatan. För mig gjorde inte det jättemycket, jag fick en mysig promenad hem från St Eriksplan, lite extra motion helt enkelt i snöyran.
snokaos-2 snokaos-4 snokaos

5 thoughts on “”Det snöar ju aldrig i Stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *