20000 steg genom Stockholm

Igår sken solen utanför fönstret och jag tog sovmorgon och åt kesoplättar framför ett avsnitt av Homeland. Därefter snörde jag på mig skorna och gav mig av på långpromenad med podd i lurarna. Jag tog med busskortet ifall benen skulle bli trötta. För igår ville jag gå långt! 

Medan jag lyssnade på Huskey gick jag ner mot Karlbergs slott. Jag tog ett självporträtt innan jag blev avbruten av ett festsällskap. Jag och kameran och nu ”Allt du velat veta” gick vidare över till Kungsholmen. Efter en stund längs vattenkanten genade jag över Kungsholmen ner till Rålambhovsparken.  Mer vatten och nu Värvet i lurarna. Mina steg fortsatte framåt mot Stadshuset. Där tog jag ett självporträtt till (det är en skoluppgift..) och njöt av solen en stund. 

Min mage började kurra lite och jag googlade upp närmsta Fabrique för jag var sugen på kardemummabulle och kaffe. Mina steg styrdes nu mot högst upp på Drottninggatan. 

Matilda och jag smsade lite om taco och jag som var i närheten av Odenplan bestämde mig för att gå hela vägen hem. Nästan exakt 3 h senare satte jag nyckeln i dörren. 3 h, nästan 20000 steg och 3 podcasts senare. En rejäl dos frisk luft kallar jag det! promenad-2 promenad promenad-5 promenad-3 promenad-4

4 thoughts on “20000 steg genom Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *