Insta lately

Den här veckan bara sprang förbi och jag har haft såå mycket att göra (det har väl alla andra också) men det har inte funnit någon plats för att sätta sig ner och skriva något hur mycket jag än tänkt på det. Life osv.

I skolan är det fullt ös med flera stora uppgifter varvat med ett par små. Jag har fotat i studio och gjort ett reportage, allt för kommande redovisningar. De flesta lite mer fotorelaterade bilder går numera att hitta på @fotografannajansson på instagram, lite mer kamera än bikelife helt enkelt.

Vi kör en update på senaste tiden blandat med bilder från  båda mina konton instagramkonton.
instav381. Jag levererade lite fler bilder till Stark på berget aka Victoria 2. I födelsedagspresent fick jag ett nytt objektiv vilket jag åkte och köpte i veckan 3. Isak följde med mig in i studion för lite porträttbilder 4. Jag gick på zumba, igen! 5. Jag spenderade en halv dag hos Gårdsrosteriet för att prata kaffe och dricka kaffe. 6. Jag gav Fernando support på Vista mountain och knäppte av en hel hög bilder.

Vad har ni haft för er på senaste tiden? 

One thought on “Insta lately

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *