Simma in i solnedgången

Jag älskar upptåg. Att få dra iväg på nya upplevelser och nya äventyr. Jag har turen i att omge mig med människor som har samma syn på livet och som gärna delar upplevelserna med andra.
Härromkvällen skickade Maja ett sms ”Spontansimning ikväll??”. Klockan var närmare 20 när jag slängde ner våtdräkt, varma kläder och Stefans scones (viktig detalj). Därefter rullade bilen mot Axamo samtidigt som solen sjönk bakom träden.

Jag, Maja och Johan klev i en sjö som var helt spegelblank, silkesmjuk och där solens strålar gjorde den alldeles glödande. Det är något visst med insjöar, de kan vara så mjuka mot huden. Och så var Axamo den här kvällen, där i solnedgången. Vi crawlade lite, stannade och njöt och simmade vidare. Vi skrattade och provade olika övningar (hur många kullerbyttor kan man göra i våtdräkt?). Och när solen hade försvunnit ner bakom horisonten så packade vi upp fika, kaffe och scones på bryggan och fortsatte snacka om högt och lågt.

Tänk vilken tur att jag reste mig ur soffan och packade ihop mina grejer. För annars hade jag ju missat den här kvällen och detta fantastiska simmet.simaxamo simaxamo-2 simaxamo-6 simaxamo-7

One thought on “Simma in i solnedgången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *