När Rapha MCC bjöd på kaffe

Efter en vecka med regn och blåst visade sig sensommaren igår från sin bästa sida. Och tur var väl det eftersom att Rapha var i stan för att bjuda på kaffe från sin minibuss.

Rapha och deras minibuss MCC Franco åker sommartid runt och bjuder på schysst espresso och besöker skojiga cykelevent (DRÖMJOBB!). Igår svängde de förbi Mariebo och bjöd på kaffe innan måndagsrundan. Vi stod alla frågande om varför vi inte har en egen minibuss och varför vi inte får kaffe innan varje träning.

Därefter bar det iväg och jag hade bett Marcus och Calle om att testa Skinnesdal och Baksidan av Öxnehaga. Två grusbackar inför Rapha 12 hills. Mina ben var otroligt trötta och grabbarna otroligt starka. Det var en kväll med att bli i frånåkt, att ha en lucka, att slita sig ikapp och att bli inväntad.
Visst är det ibland kämpigt att bli frånåkt, jag ifrågasätter varför jag är där och känner mig svag. Men igår kände jag mig stark mentalt (gör slitet lite enklare) och var glad över att kunna hänga på grabbarna igen och att de snällt väntade in mig ibland. Det är sånhär pass som bygger starka ben!

Inför Klevaliden var jag så trött så att jag trodde att det inte skulle gå. Tänk om jag välter?! Men jag slet mig uppför, där inget tramptag kom gratis. Med ett pannben av stål och en vilja att inte behöva gå upp nådde jag parkeringen och där stod MCC Franco igen för lite after bike. Vackrare afterbike i kvällsolen får man ju leta efter!

På lördag ska vi cykla backar igen. Och dricka kaffe från MCC Franco igen. Rapha 12 hills blir en bra dag i sadeln ihop med fina Cykelkatten. Fram tills dess ska jag bara vila och äta chips.
rapha MCC rapha MCC la lepre stanca la lepre stanca

3 thoughts on “När Rapha MCC bjöd på kaffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *