Inför Rapha 12 hills

Idag smäller det. Första racet jag kör i år – Rapha 12 hills. 16 mil och 12 backar i Jönköping. Totalt nästan 2200 höjdmeter. Jag har de senaste veckorna betat av ett par av backarna (nu senast i måndags) och det kommer bli en tuff dag. Backarna är långa och stundtals branta. Det här blir årets hittills längsta runda, jag har inte cyklat över 10 mil i år!

Jag ser det som en bra dag i sadeln, en skoj dag på jobbet. Jag har teamat ihop med Katja och jag ser fram emot att lära känna henne lite mer. Troligtvis plockar vi inte alla backarna utan godbitarna ur kakan, förhoppningsvis ändå ett tiotal backar.

Jag har laddat med en skolstart, kanske inte helt optimalt, men också en hel del mat. Igårkväll en pasta med fläskfilé, kantareller och grädde. Det låter ju som värsta stark-maten för en uthållighetsidrott.

Idag har jag med mig mitt favoritgodis, någon bar, lite snickers och ett par nödgel. Halvvägs bjuds det på fika och där ska vi ladda extra mycket. Kanske hinner vi en glass på Tabergs topp också om vi känner för det! Ni hör, det är mer fikarunda än race. Precis så som jag vill att det ska vara.
pre-rapha

One thought on “Inför Rapha 12 hills

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *