World of Riccardo

Under midsommar helgen besökte vi Riccardo utanför Halmstad. Detta var efter att jag och Anna hade sprungit prins Bertils stig (måste skriva en rapport om det) så glassen blev en bra avslutning på den turen.

På Riccardos så åt vi först lunch.De erbjuder sallader, paj och mackor. Kanske varma rätter också… kollade inte den menyn så noga. Jag åt en grillad macka som inte var så mycket att hurra för men efter löpningen slank den ner.

Sen kom själva belöningen. Glassen! Riccardos har snuskigt god glass som de tillverkar på plats. Jag tog en kula choklad och en kula after eight (med riktig mynta i) men suckade ljudligt eftersom jag missat att de hade jordgubbssorbet.

World of Riccardo ute vid Möllegård är ett måste om man gillar italiensk glass och är i Halmstad med omnejd. Det går också att fortsätta prins Bertils stig från Tylösand ut hit (ca 6 kilometer) även om vi den här dagen nöjde oss med sträckan Halmstad slott till Tylösand (ca 12 kilometer) och sedan bil till glassen. 
riccardo
riccardo riccardo

2 thoughts on “World of Riccardo

  1. Anna says:

    Alltså jag har bara ätit där en gång och då blev jag grymt besviken. Men med alla positiva kommentarer om glassen känner jag att jag måste ge det en chans till. Men då ska jag inte ta mariekexglass….

  2. FREEDOMtravel says:

    Vad mysigt det ser ut!Jag har aldrig varit där, även om jag varit en hel del i Halmstad och Tylösand (i varje fall förr eftersom min släkt kommer därifrån och min mamma har sommarstuga där)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *