Besök hos syster – Hilda M

I förra veckan gjorde jag en snabbvisit i Göteborg. I ungefär 24 h fick jag bli omhändertagen av min lillasyster, hon är bra på de där små sakerna som gör vardagen lite extra fin.

Vi började med att åka ut till havet. Uppväxta på kusten och alltid med en längtan efter saltstänk och havsdoften. Det blir kalasdåligt väder så klart och regnet bara öste ner. Vi drog vidare till loppis istället. hildam-2-2

Vi gick en promenad i skogen precis bakom huset. Där kryllade det av minigrodor och näckrosor. På kvällen drack vi te och spelade kort innan vi båda la oss för att läsa bok ur samma serie. hildam-5 hildam-6

På tisdagsmorgonen väckte Hilda mig och hade packat kaffe och nektarin. Vi skulle på tidig picknick eftersom jag hade pikat om att jag aldrig hade fått se utsikten från deras utkiksberg. Där satt vi och spanade på staden och drack vårt kaffe innan vi startade dagen på riktigt. hildam

Jag följde med Hilda till hennes jobb. I sommar hyr hon lokal hos Klädoteket för att kunna jobba med sitt klädföretag och sin kollektion. Jag fixade till en tröja jag inte var nöjd med (läs klippte bort några fransar) och fick sy en ny kimono av hennes design men med mina gamla kläder. Efter lite lunch och lite mer raksöm tog jag på mig min nya tröja och styrde bilen hemåt igen. hildam-2hildam-3

One thought on “Besök hos syster – Hilda M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *