Mina semesterplaner

Sommaren har redan rullat igång och så har min semester. Ett par dagar i Mellbystrand och nu ett par dagar i Helsingborg. Välbehövligt lugn och avkoppling. Inga mer planer än det allra nödvändigaste och dagsbehovet.

Det här är en sommar som går i återhämtningens tecken. Det är jag värd och det behövs efter den vår som har varit. Därför är planerna inte så stora och jag låter kroppen bestämma. Men det går att få fin sommar på hemmaplan ändå. 
img_0737
Jag vill så mycket. Jag vill bada mycket. Jag vill cykla genom skog och över äng. Jag vill simma i öppet  vatten. Jag vill dricka vin på balkongen. Jag vill hänga i Västervik. Jag vill åka båt. Jag vill äta jordgubbar med grädde. Jag vill ha picknick i solnedgången. Jag vill uppleva mera!

Jag skulle också vilja paddla kajak. Och simma runt Jutskär. Det är två saker som har stått på min bucketlist länge. Så det ska jag försöka ta tag i nu i juli.

Men mest av allt vill jag hitta tillbaka till gammal ork och vanor igen! Jag hoppas semester kan ge mig en skjuts på vägen dit.
kullaberg-4
Här har Malin och Ida också skrivit om sina semesterplaner, kanske kan det inspirera dig till något nytt?
Bloggar om hälsa har även en kul utmaning om jag tror får mig att få utanför comfort zone en bit. Julikalendern bjuder på mängder med små upptåg för dig att beta av, kanske ett varje dag eller flera? Julikalender2016(tryck på bilden så blir den större…) 

5 thoughts on “Mina semesterplaner

  1. Jenny Gustafsson says:

    Låter som en fin sommar. 🙂 Säg till om du vill ha sällskap på balkongen eller på kajakturen.

  2. Clara Edvinsson says:

    Alltså den där julikalendern – så roligt!! Dessutom kändes det nästan som om jag hade skrivit det här inlägget, för mycket av det du vill vill jag också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *