Landsjön runt

En extra ledig dag. Välbehövligt och skönt utan några större planer. Jag tog sovmorgon, åt jordgubbar och gjorde mig iordning.

Jag tog på mig mitt fina nya kit från VOID (en försenad julkapp) och rullade iväg med cykeln. Planen var att möta upp Malin någonstans runt Landsjön. Hon skulle åka rullskidor och jag behövde luftas lite med en lugn runda. Så det blev alldeles perfekt att rulla en sväng ihop. Tempot blev inte så högt men desto trevligare hade vi. Efteråt körde vi till Brunnstorps gård för fika och funderade på varför vi hänger där oftare.

Det blev ett lugnt och alldeles lagom pass för min del. För första gången på länge har jag tränat fyra dagar i rad och kände mig oväntat fräsch. Det var nästan så att jag funderade på att loopa på vägen hem. Men för mig är det fortfarande viktigt att behålla en bra känsla från varje pass och att inte pressa mig för hårt så det blev hem till balkongen istället. Lagom är ändå bäst! Men sol, bra sällskap och fika gjorde gott in på energikontot.
void

landsjön runt

rullskidor landsjön

cykla landsjön

brunnstorps gård

2 thoughts on “Landsjön runt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *