Garage bar i Höganäs

Jag är nere hos Elin i Helsingborg ett par dagar. Hon jobbar på dagarna, det är då jag gör små äventyr på egen hand. På kvällarna så hittar vi på små gemensamma äventyr. För mig gör det ingenting att hon jobbar, det ger mig lite egentid att hinna landa och ta saker i mitt eget tempo. Dessutom blir tiden vi har på kvällarna ännu mer kvalitetstid.
Jag fick mängder tips över vad jag kunde hitta på här nere via vänner och bekanta. Det var nästan så mycket tips att jag inte hinner allt den här gången. Men det går ju att komma tillbaka!

Igår så åkte vi på matutflykt till Höganäs för att äta hamburgare. Det var ett tips som Sara gav mig och efter lite googling så satte vi oss i bilen. I Höganäs ligger Garage bar och det är precis som det låter ett garage med sjuuukt goda hamburgare.

Vi började med att springa in i saluhallen som ligger jämte. Vi tittade på spännande burkar och roliga produkter. Jag köpte med mig två chokladkakor från Tony´s som jag har letat efter i olika butiker. saluhall höganäs saluhall höganäs
Vi gick över parkeringen och in hos Garage bar. Det var ett himla coolt ställe med lite rockigt stämpel. Vi hade hört om deras hamburgare och efter att ha beställt in varsin öl (jag körde så alkoholfritt för mig) så ögnade vi igenom menyn. Till slut beställde vi in varsin chili cheese.

Och vilka burgare sen! Antingen var jag väldigt hungrig eller så var det bara väldigt gott för hamburgaren försvann oväntat snabbt. De liksom smälte i munnen, precis sådär som det ska vara!

Garage bar är verkligen ett ställe jag kan tänka mig att äta på igen. Bra stämning och god mat gjorde att det verkade som stället Höganäs-folket hängde på. Tips är att boka bord. Vi satt på uteserveringen igår, vilket ju går bra om det är sol. Men på uteserveringen går det inte att boka bord.
garage bar höganäsgarage bar i höganäs garage bar höganäsVi åkte tillbaka till Helsingborg och gick ner till Norra hamnen för att  få lite efterrätt hos Helsingborgs glassfabrik. En kula av mojitosorbet blev en fin avslutning på kvällen. helsingborgs glassfabrik

2 thoughts on “Garage bar i Höganäs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *