Yoga med Ragazze

Jag tänker att det är lyxigt att få dela sina intressen med andra och jag är så himla glad över att jag och Elin satsade (och fick lite ekonomiska bidrag) på att köra La lepre stanca Ragazze under våren. Gensvaret har varit enormt och vart vi än vänder oss har  vi bara sett leenden.

I söndags fick vi bjuda in till yoga med bästa Maja (yes swimrun/löpcoach-Maja). Vi hyrde helt enkelt salen på Friskis och bjöd in alla tjejer till att testa ”yoga för cyklister”. Maja guidade oss genom kärlek för höftböjare, baksida lår och andra cykliga problemområden. En lugn timme med omtanke  till kroppen och att lyssna inåt.

Jag vill tro att yogan är ett perfekt komplement till stela cyklister, lite lugnt och lite stretch på samma gång. Eller så är det bara jag som är helt inne på det och vet att jag som person behöver det ännu mer. 

Syftet med Ragazze har varit både att ses utanför hjälmarna, att lära känna varandra lite bättre och att få testa lite nya saker.
Till hösten tar en ny säsong vid och vi ligger i startgroparna för att planera upp den. Mer cykling såklart men det kommer också en vintersäsong med snö och slask. Vad kan man fylla en vinter med? Föreläsningar, mer träning, spinning? Eller bara umgås över en fika? Det återstår att se, än så länge är vi glada över den första säsongen med tjejcykling och umgänge som vi har fått äran att dra i.

la lepre stanca ragazze

la lepre stanca ragazze

la lepre stanca ragazze

la lepre stanca ragazze

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *