Dagens

Dagens känsla? Pepp. Förväntansfull. Och trött.

Dagens planer? Maja skickade ett meddelande imorse om swimrunplaner för kvällen. Hon bifogade också en packlista, älskar att hon tänker på sånt till en nybörjare som jag. Dessutom borde jag vika lite tvätt och sånt där allmänt bra att göra-fix.

Dagens frukost? Har senaste månaderna ätit kokosgröt nästan varje vardag och står mig på den hela vägen fram till lunch. Imorse åt jag den med somriga bär och en kopp kaffe.

Dagens längtan? Efter sommar och sol och bad. Och efter att få äta middag med mamma på onsdag och få piffa till mig lite extra inför en tillställning på torsdag.

Dagens pepp? Eter gårdagens bad i Vättern så ”snodde” jag en bukett syren från en parkeringsplats(nej ingen blir ledsen av det, kommunägd parkering)  och denna bukett står nu på vardagsrumsbordet och luktar gott. Som en dos sommar inomhus!

syren

Hur är din känsla för dagen och vad ser du fram emot med veckan? 

5 thoughts on “Dagens

 1. Helena Enqvist says:

  Kokosgröt lät jättegott! Ska prova det i veckan. Tack för tipset!
  Å ni har redan syrener!? Här blommar inte häggen än och tiden mellan hägg och syren är kort, nästan inte ens en dag 😉
  Min känsla är tyvärr att jag håller på att bli sjuk, jag som hade en rolig vecka framför mig, cykel och sånt. Lite vila så!

 2. Mari says:

  Åh! Älskar syrener. Måste plocka in jag också 🙂
  Jag har en fin känsla för veckan, en lugnare period är på ingång och det ser jag fram emot. Framför allt för att jag kan fokusera helt på träningen. Vilket jag vill! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *