Friyay!

Äntligen fredag. Jag råkade ge mig själv en hells week efter en planeringsmiss (mitt eget fel) och istället för att erkänna det så körde jag på. Dumt såhär i efterhand. Känslan är överkörd och det ska bli sååå skönt med helg! 

Idag ska jag springa trail, långt och långsamt tillsammans med trevliga människor uppe på Hallby. Det rycktas om AW efteråt. Lördag&söndag blir det sovmorgon delux, lite cykling och lite EM-jobb. Och så ett födelsedagskalas. Men mest ska jag bara se till att återhämta mig och fylla på energi igen.

Vad ska du göra i helgen?

Bild från tisdagens smått perfekta löp

 

2 thoughts on “Friyay!

  1. Anna says:

    Det där lät som en helg i min smak! Själv springer jag en halvmara i regn och motvind på lördag och tvångsarbetar i trädgården på söndag. Hur någon lyckades förhandla in det där sista i mitt liv förstår jag fortfarande inte….

  2. mari says:

    En fin helg. <3 Hoppas den blir strålande.
    Jag ska springa, få besök, fixa lite hemma och bara vara…samla energi på många olika vis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *