Lördagsmys i löpskorna

Jag och Ester började morgonen (och helgen) så himla mysigt. En såndär morgon som gav mig mängder med energi för resten av dagen.

Vi mötes upp kl 9 på högskoleområdet, det är där vi brukar ses om vi ska hänga. Det ligger mitt emellan oss nämligen. Helt automatiskt började vi promenera Munksjön runt, vad är det som gör att det är så inpräntat att ta sig runt den sjön? Men det är ju en bra runda så varför inte. Efter ett tag började vi jogga i  lugnt tempo och konstaterade att trots alla träningspass vi gjort ihop var det här nog vår första löptur ihop.

Vi snackade högt och lågt, om livet och puls och löpningen i sig samtidigt som vi joggade oss runt sjön. Lågt tempo på benen men desto högre på pratfrekvensen.

Vårt mål med löpningen var att äta frukost på Lisa&Erik. Det blev en mysig långfrukost där vi åt oss igenom hela deras frukostbuffé och tog både påtår och tretår medan vi pratade vidare. Sen skiljdes vi åt i en kram och båda joggade hem till sig.
Typiskt bra start på helgen, att få bästismysa med både träning och frukost!
löpning runt munksjön

frukost lisa&erik

Jag hoppas din helg startade riktigt bra. En bra start sätter ju avtryck för resten av dagen/tiden! 

2 thoughts on “Lördagsmys i löpskorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *