Landsvägspremiär

I helgen var mina sociala medier helt fulla av folk som gjorde landsvägspremiär, cykelpremiär och skogspremiär. Premiär hit och premiär dit  tänkte jag och gjorde glasspremiär istället. Men visst sög det i cykeltarmen, särskilt när vårvädret visade sig från sin bästa sida.

Så igår gjorde jag slag i saken. Jag laddade redan på morgonen med cykeltvätt och ny olja på kedjan. Efter mina läkarbesök gjorde jag slag i saken och bytte om. Jag höll på att göra rookiemisstag som att inte pumpa däcken innan jag gav mig iväg och självklart glömde jag vattenflaska, men den klarade jag mig fint utan.

Att rulla landsvägshojen var lika fint som jag minns det, lättrullat och snabb känsla. Lagom till jag hade passerat Huskvarna på väg upp mot Vista kulle så gick solen i moln. Så fin ”solskenspremiär” fick jag. Men jag spanade vårtecken längs sidorna av vägen och fascinerades hur fint det är Landsjön runt i motsatt riktning och att det är kul att cykla motsatt varv mot det jag brukar cykla.

2 h senare nådde jag hemmet, lite kylslagen men ändå nöjd över att få cykla lite landsväg igen. Tyvärr fick jag inte den där wow-cykelkänslan som jag har letat efter senaste tiden. Men den kanske kommer senare.
Nu ska jag fixa iordning Mr Flash också så kanske vi kan göra skogspremiär till helgen. landsjön runt

landsjön runt

landsjön runtFlytta på dig moln, jag ville ju ha sol!!! 

15 thoughts on “Landsvägspremiär

  1. sandra says:

    Så härligt! Nu cyklar jag ju bara smårundor i vårt samhälle men nästa vecka ska de sopa gatorna och då jäklar kommer min cykel rulla extra många kilometer 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *