Happy hips

Jag önskade ju mer yoga i mitt liv. För att jag gillar den mentala avkopplingen det ger mig men också för att jag inte lägger så mycket prestation i det heller. Det går inte att jämföra sig så mycket med andra och det blir inte så tydligt som att till exempel komma sist upp för en backe. Precis det jag behöver nu.

Igår var jag på ett fantastiskt yogapass hos Yogabeat som hette Happy hips. Allt för att släppa spänningar och stelhet kring höfterna och baksida lår. Hehe där är jag ju inte så stel…. Särskilt inte efter min skiddebut.
Det var stora och stärkande positioner som jag inte hade provat innan och jag insåg att jag hade mitt fulla fokus i salen under en annars rätt mentalt rörig dag. Att tänka någon annanstans gick inte just där och då. Vissa övningar var halvt omöjliga för mig men det är också det som är lite tjusningen, att se att det finns utvecklingspotential. Utmanande men också inspirerande. 
När vågade du utmana kroppen eller sinnet senast? 

3 thoughts on “Happy hips

  1. Sandra says:

    Vilken peppande text! Älskar när en testar nya saker och känner att det är givande och roligt även om det inte går att göra allt eller hänga med på pricken direkt från början.

  2. Anna (orka mera) says:

    Happy hips är en av mina favorityogasekvenser!. Älskar den! Men så älskar jag också höftöppnare av alla slag. Jag borde pyssla mer med sånt jag inte gillar… typ bakåtböjningar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *