Euro MTB öppnar banorna för alla!

EuroMTB
I maj smäller det i Huskvarna när EM i mountain bike går av stapeln på kristi himmelsfärdshelgen (5-8 maj). Det ska bli häftigt att få se världseliten på nära håll.

Och nu öppnar Euro MTB också för att du ska kunna få köra på nästan samma banor som eliten.

Veckan börjar med en motionstävling, EuroMTB Open Challenge på torsdagen 5 maj. En motionstävling för alla utan licenskrav på en lite lättare bana. Som en uppvärmning inför staffetterna som sker sen på kvällen.
På fredagen 6/5 körs en ungdomstävling, EuroMTB Youth Challenge, för alla ungdomscyklister i klassern U15 och U17. Tänk vilken upplevelse att få köra på samma bana, gå i mål under samma målportal och stå på samma prispall som sina idoler!
På lördagen 7/5 körs EuroMTB Master Challenge, en tävling för dig med veteran/masterlicens. I stort sett går denna tävling på samma bana som eliten kör vilket blir unikt.

Ta chansen att få cykla in under samma målportal som Europas bästa cyklister! 

Jag provade EM-banan i december och i sin helhet är den tuff men spektakulär! Nu tror jag inte att jag kommer vara i form för att köra Masterstävlingen men det kanske vore lite skoj att köra motionsvarianten…
Strutsabacken EuroMTB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *