Bucketlist – februari

Ett av mina mål för 2016 var ju att uppleva mer och framför allt att upplevelseträna. Jag gillar den här tanken på att uppleva och på att hitta på små äventyr. Att skida på Dumme mosse var en typisk sån upplevelse. Att packa en ryggsäck med termos och promenera iväg är ju också en härlig upplevelse (ni får läsa mer om det äventyret imorgon). Om jag publicerar en bucketlist på saker jag vill göra här så kanske några av mina önskningar slår in.
Så i februari skulle jag gärna vilja uppleva/göra det här:

 • Dricka kaffe vid en solig läsida
 • Springa/jogga om än lite kort och gärna på stig
 • Cykla distans och fika på en semla
 • Yoga på yogastudio
 • Styrketräna på gymmet (hello rastlös hemma..) 
 • Fika i vindskydd
 • Simma och äta apelsin i bastun efteråt
 • Fotografera mera!

Flera av mina önskningar handlar om att komma tillbaka på banan igen. Me framförallt ska jag se till att ta det lugnt och skynda långsamt så att jag blir frisk och mitt vanliga jag igen. Men lite upplevelser på vägen dit kan vi nog klämma in.
Vad vill du hitta på i februari?
axamo-21

Kaffe utomhus, det är fina grejer!

19 thoughts on “Bucketlist – februari

 1. Sandra says:

  Kaffe utomhus är verkligen en otroligt fin sak 🙂 Tycker om att du gör upp en liten lista inför varje månad. Känns som att man kan fånga tiden på det allra bästa sättet så!

  • Anna says:

   Tack Sandra. Det känns som att det blir lite mer konkret med en lista, som att det kanske finns en chans att det blir av. Vad vill du göra i februari?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *