Sugen på just nu

Vad jag är sugen på går lite i perioder. Jag kan äta en sak väldigt mycket och sen byter jag till något annat. Ibland kan det  vara äpple och jordnötssmör, en annan gång äter jag mycket finncrisp med ost på. Ibland äter jag kesoplättar ofta, förra veckan åt jag många omeletter.

Men senaste tiden har jag haft ett sug efter granatäpple. Jag har ätit det ihop med vanlig grönsallad, jag hade det i min fruktsallad. Idag åt jag det med grekisk yoghurt och lite kiwi. Granatäpplekärnorna kan vara lite tricky att pilla ut men så värt det. I kylskåpet ligger en kvarts granatäpple kvar, antingen sparar jag det till frukost eller äter som gottgott ikväll.

granatäpple

Är du som jag och blir sugen på saker i perioder? Och vad är du sugen på just nu? 

20 thoughts on “Sugen på just nu

  1. Charlotta Sofia springer o trimmar says:

    Ja, jag är verkligen så: Ibland är jag mer ”fruktig” och ibland vill jag ha mer rejäla, varma grejer. Märks mest på frukosten 🙂 Alltså, granatäpple: Måste köpa. Har bara ätit någon enstaka liten kärna i sallad men aldrig riktigt känt smaken.

  2. Sandra says:

    Så gott! Mina sug går också i perioder sådär och ett tag kunde jag inte tänka mig något annat än knäckemackor med avokado och citronpeppar till frukost. Men just nu har jag inget alls, vilket känns lite tråkigt 😛

  3. Sara Borg says:

    Samma här, jag är verkligen en periodare. Fast jag håller ofta i ganska länge. Äter samma frukost i ett halvår eller ett år tills jag en dag är totalless och inte pallar en enda dag till. Då byter jag. Och så är jag lite med allt i livet, att jag går in för det under en period och sedan måste byta. Just granatäpple hörde till min förra frukost. Vi hade alltid en platslåda i kylskåpet med granatäppelkärnor så att det bara var att ösa upp. Det är ju verkligen så smarrigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *