Stillsam yinyoga

Doktorn sa ju nej till träning. Men jag känner att jag behöver röra på mig! Hon tyckte promenader var ett bra alternativ men i 5 minusgrader och med spikar som flög genom luften var jag inte så sugen på det idag.

Både Ida och Emmi hade yogat online och jag bestämde mig för att testa. Lite stillsam yoga skulle väl inte kunna skada. Jag har provat Yogobe innan men tycker det är lite väl saftigt kostnad för mig som bara yogar ibland. Jag sökte lite på youtube men provade sen SATS onlines pass. De har testvecka tills 14 januari (idag) så jag passade på att köra ett pass innan medlemskap krävdes.

Yinyoga är långsamt. Varje position hålls länge, i flera minuter, för att verkligen mjuka upp bindvävnaden. Stundtals gjorde det mig rastlös men framför allt insåg jag hur himla stel jag var. För mig som då egentligen inte får träna var det ett alldeles lagom pass. Små, små steg på vägen tillbaka.
yinyoga

yinyoga

Har du något bra träna-onlinetips som jag har missat? 

6 thoughts on “Stillsam yinyoga

 1. Helena Enqvist says:

  Jag har varit sugen att testa yoga länge men kommer liksom inte mig för, har ingen ro till det. Blir så rastlöso ch det är väl av den anledningen att borde göra det!
  Jag har ett tips, min gamla chef på Fristilen har startat upp ett företag som enbart har onlineträning, MyMOWO, korta pass där bland annat yoga finns med! Värt att kolla upp tycker jag 🙂

  • Anna says:

   Spännande med onlineträning, kommer mer och mer av den varan ju!
   Yoga är skönt om man lyckas koppla av och har en bra ledare, det gör halva grejen tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *