Min måndag i bilder

Ny vecka, nya tag. Jag är fortfarande sjukskriven. Jag har accepterat läget i att min kropp inte alls vill skynda i detta och min doktor var klok i  att se till att jag får trappa upp långsamt.

Dagarna går i slowmotion, jag försöker hitta på små grejer varje dag och vilar en hel del där emellan. Såhär såg min måndag ut:

06.49
Vaknar med ett oj och hoppar ur sängen. Sätter på lite ägg för kokning det första jag gör. Medan äggen kokar hinner jag göra badrumsbestyr och hitta dagens kläder.
Till frukost äter jag ett ägg, fil med hallon och musli och en kopp kaffe.
måndag18jan-12

07.55
Jag åker nästan alltid buss till jobbet. På bussen hinner jag läsa lite bloggar, lyssna på podd och scrolla världen.
måndag18jan-2

10.40
Tack och hej från jobbet. Just nu jobbar jag 2 h per dag, vilket är helt lagom. Jag tog med mig en banan från Rudenstams fruktlåda i personalrummet och satte mig på bussen hem igen. Sen hoppade jag av ett par hållplatser hemifrån och fick 20 minuters promenad hem igenom stan.
måndag18jan-5

12.30
Efter lite pill hemma (läs byt om till mjukiskläder och häng på soffan) så slänger jag ihop lite rester plus sallad till lunch. Biffarna är kvar från igår och salladen är en blandning av det mesta som fanns hemma.
måndag18jan-6

13.00 
Jag läser lite bloggar på datorn, svarar på lite grejer och dricker en kopp kaffe. Sen somnar jag en timma under filten.
måndag18jan-7

15.00
Jag samlar lite energi och tag i en såndär sur sak som har legat i vägen. Jag städar kläder i sovrummet, hänger in i garderoben, lägger i tvättkorgen och viker i ordning. Det smittar av sig lite i resten av lägenheten och jag plockar undan det värsta.
måndag18jan-8

15.45
Jag letar upp en annan tröja och rullar ut yogamattan. Yogar en halvtimme till Adriene på youtube. Känner för en gångs skull att kroppen är med hyffsat på tåget och blir till och med lite svettig. Tjoho liksom!
måndag18jan-10

17.00
Letar lite i kylskåpet, skarvar av vad som finns hemma. Jag tänker någon form av gratäng med ris, kyckling, spenat och blåmögelost. Googlar lite recept och går på känsla.
måndag18jan-9

19.00
Maten är uppäten, matlådor fixade och diskmaskinen fylld. Jag redigerar dagens bilder och skriver det här inlägget. Så fort det är klart ska blir det tv-seriekväll med Jessica Jones på Netflix.
måndag18jan-2-2

Jag hoppas att du har haft en finfin måndag! <3

2 thoughts on “Min måndag i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *