Måndagens just nu

Årets första måndag och en såndär dag när jag försöker ta tag i allt viktigt. Ringt lönekontoret, vårdcentralen, mejlat och fixa med försäkringen. Typiskt sånt som jag är duktig på att skjuta upp. Dessutom har jag jobbat min första dag på den här långledigheten som blev längre än planerad.

Just nu…
Är jag sugen på
: bubbelvatten. Alltid bubbelvatten. Och ett event i Stockholm. Kan man unna sig sånt?

Läser jag: inte så mycket alls men skummar igenom det stora internetet i jakt på viktig kunskap (läs tidsfördriv). Men jag har läst om Katjas magiska dubbcykling, Elnas vintertipsHelenas skidåkning  och Susannes målmedvetenhet och längtat mig bort från huvudvärk och trötthet.

Denna veckan vill jag: cykla utomhus. Hur magiskt fint är vädret inte nu? Kanske på onsdag eller till helgen. Någon som är sugen på toklugnt pass så hojta till!

Vad gör du just nu?
grinderum-7
”Just nu”-listan är snodd från Bliss junkie, en av mina nya favoritbloggar.

8 thoughts on “Måndagens just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *