Frukost hos Lisa&Erik

Vad är en bättre start på dagen än en frukostbuffé? I ett försök att aktivera mig själv lite mer samt att lyxa till vardagen så åt jag idag frukost hos Lisa&Erik. Då morgonen bjöd på slask och doktorn säger nej till träning så gick jag direkt på käket.

Med gott surdegsbröd, kvarg med topping och kaffe satt jag med min frukost länge. Ungefär sådär länge att det blev pinsamt när jag ville ha en fjärde kopp kaffe. Jag lyssnade på Serial (tipset från igår) och hann nästan 2 avsnitt. Jag insåg för mig själv att den här sjukskrivningen har gjort gott, jag har mer ro till att ta det lugnt och har stressat ner en hel del. Att sitta där blev lite mindfulness, att bara titta på folket utanför och acceptera att behöva ta det lugnt. Imorgon hoppas jag gå till jobbet om än bara för ett par timmar för att sen trappa upp det hela långsamt. Skynda långsamt blir ledordet för den här veckan!
lisa&erik-2

Hur startade din vecka? 

Posted in: Mat

10 thoughts on “Frukost hos Lisa&Erik

 1. Helena Enqvist says:

  Den bilden gjorde mig sugen på frukost!
  Min morgon började med att vi blev insnöade. Vänta på plogbil, dricka lite kaffe, sova en liten stund till och åka in till jobbet alldeles för sent. Men det fungerade det med. Var inte så mycket att göra åt saken.
  Tror jag skulle behöva varva ned lite som dig.

  • Anna says:

   Ja jag läste att det blev lite kaos för er!! Såna morgonar är också nyttiga ibland, då inser man vart man står i händelse av kris. Hoppas resten av dagen blev bättre <3

 2. Reach Your Goal says:

  Vilken god frukost det ser ut att vara. Att bara sitta och titta på folk är rätt roligt, skönt att du börjar bli bättre, hoppas det går bra på jobbet idag, men skynda långsamt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *