Fotografering och bildbehandling

Ni har kanske märkt att det har kommit upp lite bättre bilder här på sistone? Jag fick nämligen tummen ur och blev inspirerad av Saras, Jessicas och Emmis serie om bildbehandling. Jag har fotograferat en del innan men tappat bort det längs vägen. Den här ofrivilliga långledigheten som sjukskriven och ett nyinköp av en fjärr gjorde att jag hittade tillbaka och började fotograferat samt redigerat lite mer igen.

Och himlar vad kul det är. Det har dessutom varit en lagom aktivitet för mina lata dagar när jag egentligen ska göra så lite som möjligt. För fota lite mat kan ju aldrig skada?
semla

hemmaträning-10

jullöp-22

6 thoughts on “Fotografering och bildbehandling

  1. Katja says:

    Ja, visst fasiken blir det skillnad när man anstränger sig lite när man ska fota! Diggar förresten skarpt bilden på dig med TRX-banden hemma. Sånt härligt ljus i den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *