En fråga till er

Nytt år och nya möjligheter som det så käckt heter. Det här året vill jag inspirera mera. Både i vardagen och här på bloggen.

Därför vill jag ställa en fråga till er för att kunna göra detta ännu bättre.
Varför läser du min blogg? Vad gillar eller ogillar du? Vilka inlägg inspirerar dig? Vad vill du läsa mer eller mindre av? Mat? Träning? Träningsrundor? Snälla, skriv en kommentar eller skicka ett meddelande/mail och låt mig veta.

Jag började året på gymmet med att köra overhead bosu squat. Trixig men bra balansövning.  

13 thoughts on “En fråga till er

 1. Hasse says:

  Jag läser inte jämt måste jag pinsamt nog erkänna men när jag läser, läser jag för att du har en så härligt sund och avslappnad inställning till det du gör. Att ha fått läsa om din bakgrund gör det även imponerande att du har den inställningen. Fortsätt i samma stil!

 2. jonas l says:

  För att du är en relativt ny men inspirerande cyklist, inte bara en som tränar cykling. Sen gillar jag läsa om träningen runt Jönköping och sakna Jönköping lite 😉

 3. Gustaf says:

  Jag följer dig som en cyklist med Jönköpingsförankring. Så när det är något på gång i cykelköping så tänker jag att jag kommer få reda på det genom dig 😉 Sen har du en sund syn på träning och prestationer.

  • Anna says:

   Tack Gustaf för din input! Jag ska försöka ha lite större spaningsglasögon på mig inför kommande happenings på cykelfronten 🙂

 4. Cykelkatten says:

  I början när jag inte kände dig läste jag din blogg eftersom du skriver om cykel på ett så avslappnat och friskt sätt. Inga konstigheter liksom. Dessutom kör du ju cross, bara en sån grej! #crossmance Nu när jag känner dig lite blir läsningen lite extra rolig. Fortsätt mycket och ofta!

 5. Helena Enqvist says:

  Jag läser för att du inspirerar mig mycket genom sunda inlägg om mat, om all härlig cykling, dina äventyr! (kan fortfarande gå in och läsa ditt inlägg om de höga bergen i höstas) och så för att du är så cool som kör corss!
  Jag vill läsa bloggen som den är i dag, med en skön blandning av allt, gärna lite mer om cross och lite mer din ”övriga” träning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *