Cirkelfys med Ester

Till våren ska Ester hålla cirkelfys på Friskis. Idag var vi inbjudna för att prova hennes pass. Det var ett sömnigt gäng som samlades på Friskis i morse. Vi plockade fram en hel hög kettlebells, medicinbollar och stepbrädor. Det skulle avverkas 10 övningar i tre varv med 45 sekunders arbete och 15 sekunders vila/förflyttning. I min morgontrötta hjärna trodde jag att det bara var 8 övningar och därmed 8 minuter. Det är skönt när man kan lura sig själv ibland!

Det var ett bra pass. Svettigt och jobbigt om man så vill. För oss som mest provade oss igenom passet var det ett finfint morgonpass. Efteråt var vi värda frukost på Condecco.
cirkelfys-4

cirkelfys-5
Esters pass är på torsdagar kl 17.15. 

5 thoughts on “Cirkelfys med Ester

  1. Clara Edvinsson says:

    Wow vilken härlig söndagsmorgon. Jag önskar att jag bodde närmre gymmet! Har inte Ester haft cirkelfys innan, för jag vill minnas att jag har varit på ett pass med henne förra året? Brunch hos Condeco är årets mål, det har jag så länge velat göra men aldrig fått till.

  2. Helena Enqvist says:

    Jag gillar sådana här pass, lite synd att vi inte har det på Fristilen. Kettlebellar har vi så jag får väl prova nåt när jag kommer hem! Har du något jättejobbigt upplägg att bjuda på? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *