Tillbaka på cykeln!

Tjoho och jippi och superduperglad! Idag har jag cyklat igen. Försiktigt och med dubbdäck men jag har cyklat. Det var en underbar känsla och igen en känsla av att det är det här jag ska göra. Sånt kan man nämligen tvivla lite på när världen känns upp och ner.

Jag cyklade försiktigt på isiga promenadsträckor och sträckte ut benen på underbar grusväg. Särskilt i medvinden ut mot Tranebo var det helt fantastiskt. Bara ljudet av dubb mot hård grusväg eller som skar genom hård snö. Jag och ingen annan. Sen kom jag tillbaka till verkligenheten när jag fick motvind men det är en annan historia.
2 timmar i sadeln var idag och jag kände mig pigg hela vägen. Det var bra för självkänslan!  

6 thoughts on “Tillbaka på cykeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *