Min julklapp till er

Julklapparna är inslagna och skinkan är griljerad. Granen är pyntad och pepparkakorna är uppätna. Och så blev det jul i år igen även om det blev en grön sådan.

Jag hoppas du fyller helgen med precis det du önskar. Nära och kära eller solsken och sandstrand. En knäck, tre knäck eller ingen knäck. Med träning, promenader eller seriemaraton från soffan. Men se till att göra det till en helg som du kommer trivas med. Andas ut. Slappna av. Släpp alla måsten och krav. Gör det du vill, ät det du vill och känn ingen ångest över det som blir eller uteblir.

En stor julkram från mig till alla er som läser. Era likes, kommentarer och peppande ord betyder mycket för mig!
hemmaträning-57
Jag har äntligen smugit igång träningen igen. Försiktigt och ett kort pass men det betydde ändå mycket för mig att få ta på mig träningskläder igen. Vill du ha ett lite mer effektivt julpass så kan du ta en titt hos Helena eller bara utmana någon släkting i armhävningstävling eller liknande.

3 thoughts on “Min julklapp till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *