Ett tacktal

Jag är med i ett nätverk för tränings- och hälsobloggar. Det är så himla inspirerande och har gett mig en skjuts att skriva igen. Den här veckan skriver vi tacktal, fina tacktal som berör. Läs till exempel Marias och Charlottas så förstår du vad jag menar.

Jag har ett bra liv. Ett liv där jag väljer att göra det jag är skoj och där jag utmanar mig själv i lagom dos och på flera plan. Men det hade inte gått utav vissa personers hjälp. IMG_5547.JPG

Tack finaste Stefan för att du är den du är och för att du orkar med mig och mina egenheter. För att du alltid ser till att det finns mat i kylskåpet och kärlek när jag behöver det som bäst. Tack för att du ger mig tid att hitta på konstiga äventyr och för ditt tålamod med smutsiga cyklar och konstiga prylar överallt.

Tack till Tommy, Arne och Öster cykel för att ni alltid tror på mig. För att ni hjälper mig med mina cykelprylar och alltid ser till att jag har servade grejer. Men också tack för allt ni har lärt mig om cykel och för ert tålamod när jag ställer konstiga frågor eller undrar hur man drar en vajer. Det är alltid kul att hänga hos er!

Jag vill ju typ tacka alla. Tack till familj och vänner som förstår och aldrig ifrågasätter. Till Malin och Ester för att ni alltid är världsbäst på att vara peppande. Till Erik som har dragit med mig på konstiga äventyr. Till Maja som sa att jag hade ett snyggt löpsteg. Tack till Anders S som sett till att jag har god cykelcrossteknik. Tack till Calle som fick mig att följa med på en måndagsrunda och till alla LLSare för att ni utgör världens bästa häng. Och tack till dig som läser min blogg, kommenterar eller gillar, det gör mig alldeles varm i hjärtat att du inspireras av det jag gör.
hallandsåsen

9 thoughts on “Ett tacktal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *