Test av Sjöängscrossen

Idag bjöd Eksjö CK in till test av Sjöängscross, deras SWE-cup tävling som går nästa helg. Jag körde den förra året och gillade banan skarpt (även om jag där och då var lite besviken). Så jag såg det som ett gyllene tillfälle att prova både ryggen och banan.

I år är det tävling både lördag och söndag. På lördagen ser varvet ut som förra året och på söndagen är det bakvänt plus en ny trappa. Micke som är banchef tyckte vi skulle testa båda varven.
Vi började med mastervarv och 20 minuter på söndagens bana och åh så skoj det var. Jag höll medvetet igen lite då ryggen strulat lite men det var ändå fin kurvtagning och trevligt sällskap i form av Anders som äntligen är tillbaka på cykeln igen.
Inför testet av lördagens bana började ryggen kännas lite stel. Jag tänkte att jag ville köra ett varv och satsade allt på starten. Jag drämde till med en kalasstart och hade säkert 50 m på Bama in på gräset. Att jag sen tokdog är en annan del av historien.

Efteråt såg jag till att bli anmäld till nästa helgs crossfest på Sjöängscrossen. Är du anmäld?
cyckelcross sjöängscrossen

cykelcross sjöängscrossen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *