Pass nr 50 i nya träningstights

Igår körde jag alltså pass nummer 50 de senaste 50 dagarna. Eller 45e träningsdagen om man hellre vill se det så. Jag gjorde det i sprillans nya träningstights från Craft som jag dregglat efter ett tag. Jag gav de till mig själv som belöning för gott slit den senaste tiden.

Jag startade med att värma upp med pinne och där efter körde jag:

  • Raka marklyft 3×10
  • Kettlebellsvingar 2×12
  • Baksida lår i TRX 3x tills det brände fint
  • Superman i TRX 3×10
  • Peak för magen i TRX 3×8
  • Sågen i TRX 3×10
  • Benlyft på bänk 3×12

trx friskis

Craft pure print

Craft pure print
Årets bästa kommentar på min instagram (@annamjansson) igår: ”att köpa träningskläder är att investera i sin hälsa så det får man alltid göra”. WORD!

3 thoughts on “Pass nr 50 i nya träningstights

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *