Äppeldalen och broccoliträdet

Igår gjorde vi en utflykt till äppeldalen och skördefesten för att sen rulla vidare till thebroccolitree och dess fotoutställning. Min syster är här på besök och det var himla mysigt att ta med henne och Ester i bilen för en lördagsutflykt.

Vädret visade sig inte från bästa sidan men vi lyckades pricka uppehåll vid alla stoppen. Det var himla mycket folk ute i äppeldalen. Och äpplen i mängder, den svenska äppelsäsongen börjar verkligen nu.
Varken jag eller Ester hade varit på Rudenstams tidigare och köpte på oss lite äppeldricka och lokala produkter. Jag blev sugen på att åka dit igen, när det är lite mindre kaos i butiken. Lokalproducerat är något som lockar mig och jag skulle gärna köpa mer av den varan.
På vägen hem svängde vi förbi Oset och broccoliträdet. 40 bilder på ett och samma träd, även om jag har sett de på instagram tidigare var det himla kul att se dessa bilder i 1x1m på sin ursprungsplats.

äppeldalen-0394

äppeldalen-0387

äppeldalen-0401
Dagen blev en bra blandning av äpplen, lunch, mera äpplen, fika och skitsnack.
Hur spenderade du din lördag? 

 

 

2 thoughts on “Äppeldalen och broccoliträdet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *